Translate

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ποιοι ανακοίνωσαν πως οι μέρες του παγκόσμιου ηγέτη πλησιάζουν

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι μέρες της επίσημης παρουσίασης του παγκόσμιου ηγέτη, εκείνου δηλαδή που θα κυβερνήσει τα έθνη που βρίσκονται στην σφαίρα επιρροής της Νέας Τάξης, πλησιάζουν και οι θρησκευτικοί ηγέτες τρέχουν και δεν φτάνουν, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την, μεταξύ των άλλων, θρησκευτική συγχώνευση των ανθρώπων.
Έτι, θρησκευτικοί ηγέτες από όλον τον κόσμο συναντήθηκαν στα Ηνωμένα Έθνη και ανακοίνωσαν ένα νέο σχέδιο δράσης προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να
σταματήσουν δήθεν τα «εγκλήματα πολέμου, οι γενοκτονίες και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».
Αυτό πράγματι ηχεί ευχάριστα στα αυτιά όλων μας. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Αδιαμφισβήτητα το σημαντικότερο όλων είναι οι άνθρωποι, ενωμένοι και αγαπημένοι, να αντισταθούν ενάντια στην βαρβαρότητα του πλανήτη και όχι να παίρνουν λύσεις από αυτούς που την προκαλούν.
Το σχέδιο δράσης είναι, όπως μεταδίδεται, το «αποτέλεσμα διαβουλεύσεων δύο ετών με επικεφαλής τον Adama Dieng, ειδικό σύμβουλο του τομέα αποτροπής γενοκτονιών των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Antonio Guterres, δήλωσε από την πλευρά τους πως οι «θρησκείες ανά τον κόσμο είναι «διεστραμμένες και χειραγωγημένες» και άρα, συμπληρώνουμε εμείς, πρέπει να αντισταθούν από μία νέα, η οποία θα τις καταργήσει όλες στο όνομα της «ειρήνης».
Και τι σημαίνει «ειρήνη» στο λεξιλόγιο των παγκοσμιοποιητών; Πως κυριαρχεί ένας και δεν υπάρχει αντίπαλος να του χαλάσει τα σχέδια. Μονοπολικότητα κόντρα στον πολυκεντρισμό και την υγιή συνύπαρξη πολιτισμών.
Σε αυτή την κατεύθυνση το ελεγχόμενο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών ζητά πυρηνικό αφοπλισμό όλων των χωρών, με το βλέμμα όχι στην «ειρήνη» αλλά στην αποδυνάμωση της Ρωσίας, της οποίας η πυρηνική δύναμη απειλεί τα σχέδια της Νέας Τάξης για παγκόσμια κυριαρχία.
Ο Γενικός Γραμματές του Συμβουλίου, Dr. Olav Treit, ανέφερε πως οι Εκκλησίες θα στηρίξουν την προσπάθεια και την συμφωνία των χωρών για παγκόσμιο πυρηνικό αφοπλισμό.
Έτσι θα έρθει ο παγκόσμιος ηγέτης, «εν ειρήνη», χωρίς αντίπαλο να απειλεί την Βασιλεία του.
Ως εκ τούτου οι θρησκευτικοί ηγέτες συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην Νέα Υόρκη, προκειμένου να παραδώσουν αυτό το μήνυμα.
Ζήτησαν «ειρήνη, ενότητα και συμφιλίωση» όλων των ανθρώπων και των χωρών, με σκοπό όλοι να υποδεχθούν τον έναν ηγέτη και όχι να πολεμήσουν το βάρβαρο κυβερνόν σύστημα, από το οποίο προέρχεται.
-->
Η Dr. Hak Ja Han Moon, συνιδρύτρια της Οικογενειακής Ομοσπονδίας για Παγκόσμια Ειρήνη και Ενότηταco-founder of the Family Federation for World Peace and Unification, σε συνεδρίαση στο Madison Square Garden, κάλεσε τους παντες στην έλευση ενός νέου «ιδανικού κόσμου ειρήνης».
«Ο κόσμος αυτός δεν είναι μακριά», αποκάλυψε! Είστε έτοιμοι να τον ζήσετε;
ΠΗΓΗ
Από το periergaa
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου