Translate

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Τι συμβαίνει με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο; RUSVESNA : Στη Σλοβενία επ'αόριστον ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Είχαμε γράψει από τη μέρα που έγινε η Σύνοδος στην Κρήτη,ότι ο Βαρθολομαίος θα υποστεί τις συνέπειες των εμμονών του για τον Οικουμενισμό.
Σήμερα η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ κυκλοφορεί με την είδηση ότι υπάρχει ανθρωποκυνηγητό από τον Ερντογαν για να τον βρει, μετά την αποκάλυψη των σχέσεων Γκιουλέν-Βαρθολομαίου.
Ηξερε για το πραξικόπημα και
την κοπάνησε....Δεν θα γυρίσει πίσω....Δολοφονική η αποκάλυψη των Ρώσων για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.Περιμένουμε νεότερη ενημέρωση επί του θέματος.
http://www.makeleio.gr/?p=685045
O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος κατοικεί στην Κωνσταντινούπολη, λίγες ώρες πριν από το στρατιωτικό πραξικόπημα άφησε την Τουρκία.
Πέταξε με μια από τις τελευταίες πτήσεις από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.
Ωστόσο, ο Αυστριακός Μητροπολίτης Aρσένιος είπε ότι η πτήση από την Κωνσταντινούπολη με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο δεν ήταν ξαφνική, και πήγε για προσκύνημα στη Σλοβενία.
Ο  Μητροπολίτης Aρσένιος είπε ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν καθαρά θέμα τύχης.
Ωστόσο, οι Γερμανοί δημοσιογράφοι  εξηγούν αυτά τα γεγονότα με διαφορετικό τρόπο.
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο παρελθόν έχει στενό δεσμό με τον ιεροκήρυκα Φεντουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο οι τουρκικές αρχές κατηγορούν για την οργάνωση ενός αποτυχημένου πραξικοπήματος και άφησε να εννοηθεί ότι ο Βαρθολομαίος είχε προειδοποιηθεί για το επικείμενο στρατιωτικό πραξικόπημα. 
-->
το εγγύς μέλλον ο Πατριάρχης Βαρθολομαίςο δεν πρόκειται να πάει πίσω στην Κωνσταντινούπολη, και θα συνεχίσει τις διακοπές του στη Σλοβενία.
http://rusvesna.su/news/1469088486
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA:Ορθόδοξα Θέματα.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου