Translate

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Η Επερχομενη Βαλκανικη Εκρηξη

Μια ματια στην κατασταση που επικρατει στα Βαλκανια απο τον Gordon Duff. Απο καποια αποσταση, και εχοντας στην διαθεση του περισσοτερες τελειες να ενωσει, μας δινει μια εικονα της πραγματικης καταστασης σημερα, και που ειναι πιθανον να οδηγησει.
Τα Βαλκανια ηταν για αιωνες μια πυριτιδαποθηκη. Τον Αυγουστο του 1914 ηταν τα Βαλκανια και καταρρακτωδη τυχαια γεγονοτα που εστειλαν τον κοσμο σε οτι
φανταζοταν τοτε σαν τον πιο πιθανα καταστρεπτικο πολεμο.

Αυτος ο πολεμος ηταν το αποτελεσμα της εμπλοκης συμμαχιων, της Γερμανιας και της Τουρκιας πιο ειδικα, ευθυγραμμισμενες εναντιον της Ρωσιας και της Σερβιας. Η Ιστορια επαναλαμβανεται, ως προς το ποσο Ιστορια και ποσο μεγαλη μια καταστροφη, αυτοι που εχουν ξεχασει την Ιστορια, τωρα ανοιγουν το κουτι της Πανδωρας.
Μερικες εβδομαδες πριν, η Τουρκια, η Ουκρανια, η Βουλγαρια και η Ρουμανια, υπεγραψαν κοινη συμφωνια στρατιωτικης «εκπαιδευσης και ετοιμοτητας». Κανενας δεν το παρατηρησε. Η Ουκρανια ξοδευει 17 δισεκατομυρια απο τα μετρητα που δανειστηκε απο το ΔΝΤ σε οπλα, αγοραζοντας οτιδηποτε μπορει, ασχετα με το αν δουλευει η οχι, για οσο οι μιζες και οι αποπληρωμες συνοδευουν τις πωλησεις, υπερφορτωνουν το λιμανι της Οδησσου. Κανενας δεν παρατηρει ουτε κι αυτο.

Τουρκοι «γκριζοι λυκοι» και Ταταροι τρομοκρατες διεξαγουν επιχειρησεις διεισδυσης στην Κριμαια, ενω η ISIS και η Αλ Καιντα, εγκαθιστουν σε ολοκληρη την Ουκρανια οχι απλως θυλακες αλλα μοναδες πολεμου μεγεθους εταιρειων, για αυτο που πολλοι θεωρουν σαν τον επερχομενο πολεμο εκει. Κανενας δεν παρατηρει ουτε κι αυτο.
Κανενας δεν παρατηρησε οταν μοναδες της ISIS ελαβαν μερος στην συγκρουση του Ναγκορνo-Καραμπαχ για λογαριασμο του Ισραηλ, της Τουρκιας και της Σαουδικης Αραβιας.

Μετα ειχαμε Ορθοδοξο Πασχα, και φωτιες σε εκκλησιες στην Νεα Υορκη, την Αυστραλια και αλλου, φωτιες που μας ειπαν ηταν αμεσα συνδεδεμενες με τις Τουρκικες μυστικες υπηρεσιες. Αυτο ηταν επισης χωρις δημοσιογραφικη προβολη.
Μετα, υπαρχει ο πολεμος αποσταθεροποιησης στα Σκοπια, ενας ανοιχτος πολεμος απο την Τουρκια, εναντιον του Χριστιανισμου στα Βαλκανια. Επειτα παλι, υπαρχει αυτη η αλλη συμμαχια που δεν αναφερεται, μεταξυ Τουρκιας και Αλβανιας, μια συμμαχια που περιλαμβανει το Κοσσοβο και την ISIS και την Αλ Νουσρα και μετρητα απο την Σαουδικη Αραβια.
Αυτο που εχει συμβει ειναι οτι οι παγκοσμιοποιητες «εγκεφαλοι», που σκοπευουν σε αναστατωση, ειναι πολυ απασχολημενοι. Η ανατροπη κυβερνησεων παει να γινει μια συνηθεια, χρωματιστες επαναστασεις, διαδιδοντας την «ελευθερια», χωρις να εχει σημασια ποσες καταστροφες γινονται, οπως στο Ιρακ η το Αφγανισταν, η την Λιβυη, η την Συρια, η τι θα συμβει την επομενη βδομαδα στην Αιγυπτο, δεν εχει σημασια το χαος και οι ανθρωποι που υποφερουν, αυτοι που «μπορουν», παντα θα το «κανουν».

Δεν φαινεται να ρωτανε γιατι, ουτε νοιαζονται, ουτε μπορει κανενας να αναγνωρισει ποιοι ειναι «αυτοι», εκτος απο το να πετανε γυρω ονοματα οπως «Σορος». Αλλα υπαρχει ενα «αυτοι», δεν υπαρχει αμφιβολια γιαυτο, και «αυτοι», εχουν στοχο την αποσταθεροποιηση της Ευρωπης, χρησιμοποιωντας οικονομικο πολεμο, προσφυγες, και την «ακραια» ηλιθιοτητα του γραφειοκρατικου τερατος της ιδιας της Ευρωπης. Προς αυτη την κατευθυνση οι τροχοι βρισκονται σε κινηση απο καιρο.
Με την συλλογικη μνημη μαλλον μικρη σημερα, θα ειναι καλο να θυμισουμε στον αναγνωστη οτι η κριση προσφυγων αυτης της χρονιας, ακολουθει κατα ποδας πεντε χρονια οικονομικης χειραγωγησης που συνετριψε τις οικονομιες της Ισπανιας και της Ελλαδας, και οι δυο στο «σημειο μηδεν», για την εισροη των προσφυγων.
Ο συγγραφεας Dr. Preston James εχει την δικη του υποθεση για το τι συμβαινει τωρα, μπορει να ειναι τραβηγμενη, μπορει και οχι. Πιο κατω ειναι το σχεδιο των Παγκοσμιοποιητων, οπως το βλεπω, να εισαγαγουν τοσο πολλους μεταναστες στην Ευρωπη, με σκοπο να δημιουργησουν μια νεα Πανευρωπαικη πολιτεια φασιστικης αστυνομευσης.

Καταστροφη των συνορων, της γλωσσας και του πολιτισμου.
Υπερφορτωση του συστηματος (Cloward and Piven style).
Εισοδος και ενσωματωση μισθοφορων, και σκληροπυρηνικων εγκληματιων, που θα επιτιθενται στους αδυνατους, και θα δημιουργουν τεραστια εγκληματα, κατι που βρισκεται ηδη σε εξελιξη αυτη την στιγμη.
Χρηση πολιτικων που θα κανουν δημοσιες δηλωσεις, που θα αυξησουν τις προσδοκιες των μεταναστων, να κυριευτουν απο τα δικαιωματα, ετσι ωστε να δημιουργουν ταραχες για μικρες παραλειψεις στην εκπληρωση αυτων των δικαιωματων.
Χρηση ολων των πολιτικων αναταραχων και ταραχων σαν μια δικαιολογια για την συγκροτηση ενος μεγαλου εσωτερικου φασιστικου αστυνομικου κρατους, πραγμα το οποιο πολλοι απο τους πραγματικα ιθαγενεις πολιτες θα ζητουν. Αυτοι οι ανθρωποι θα θελουν οι νεοι σφετεριστες να κατασταλουν και να χτυπηθουν ωστε να επιστρεψουν στην θεση τους. Καθως η εφαρμογη θα προχωρα, αυτο θα κλιμακωσει την αντιδραση των μεταναστων που αισθανονται καταπιεσμενοι.
Καθως η κατασταση θα κλιμακωνεται, οι «ιθαγενεις» θα απαιτησουν αποκατασταση της ταξης με καθε κοστος, και θα υποστηριξουν πληρως ενα τελειως φασιστικο αστυνομικο κρατος, οπως εγινε στην Αμερικη μετα την 9/11.
Απο το τελος του Β Παγκοσμιου Πολεμου η Αμερικη εχει ασκησει την παγκοσμια εμβελεια της μεσω αντιπροσωπων, αρχικα σαν μερος αυτου που θεωρηθηκε σαν ενας ιδεολογικος πολεμος με τον παγκοσμιο κομμουνισμο.

Ομως, με την πτωση του κομμουνισμου και της Σοβιετικης Ενωσης το 1991, πρεπει να ρωτησουμε τον εαυτο μας, ηταν αυτο μια ορθη αξιολογηση της παγκοσμιας πολιτικης, η τα πραγματα οδηγηθηκαν απο αλλους λογους, ισως οικονομικους, η στην εξυπηρετηση κατι πιο πρωτογονου και απειλητικου, παρα της διαλεκτικης «ελευθερια εναντιον κομμουνισμου»;

Θα μπορουσε κανεις να θεωρησει την βραχυβια περιοδο του ελευθερου εμποριου και της σχετικης αποστρατικοποιησης κατα την διαρκεια της προεδριας του Κλιντον, υπο το φως του ιστορικου πλαισιου, μπορουμε τωρα να κοιταξουμε σε εκεινη την εποχη σαν ενα ανεπισημο “blip”.
Αν και δεν υπαρχει «Κοκκινη Απειλη» ουτε «Αξονας του Κακου», οπως τοσο εξυπνα επινοησε ο προεδρος Ρηγκαν αυτες τις προηγουμενες δεκαετιες, η κουρσα για υπεροπλα, οι μηχανορραφιες των αντιθετων αυτοκρατοριων συνεχιζονται, παρα το οδυνηρο γεγονος, οτι αντιτιθεμενες αυτοκρατοριες απλως δεν υπαρχουν.
Δεν υπηρχε Ιρανικο πυρηνικο προγραμμα για να ελεγχθει, η ISIS δεν ειναι καθολου ενα Ισλαμικο φαινομενο, η 9/11 δεν διαπραχθηκε απο τρομοκρατες, και η Ρωσια και η Κινα ειναι με μεγαλη δυσκολια ενωμενες μαζι, σαν απειλη σε οποιονδηποτε.

Αυτο που εχουμε ειναι χειραγωγηση των γεγονοτων, απο ηθοποιους που φαινομενικα ειναι ανεπαρκεις για το εργο, η Τουρκια, η Σαουδικη Αραβια και το Ισραηλ, με η χωρις μικροτερα κρατη του Περσικου Κολπου.
Υποστηρικτες τους, αν μπορειτε να αποδεχθειτε την κακη χρηση του ορου, ειναι Ευρωπαιοι πολιτικοι ηγετες, η Μερκελ παντα, ο Ολαντ και ο Καμερον περιστασιακα, αλλα οταν ολοι συνυπολογιστουν, μετα βιας ικανοι για παγκοσμια κυριαρχια, η ετσι θα φαινοταν αν εφαρμοζαμε ολα αυτα που γνωριζουμε, η αυτα που γνωριζαμε, η αυτα που νομιζαμε οτι ξερουμε για την φυση της εξουσιας.

Εχουν αλλαξει οι κανονες;

Η νεα «βομβα» φαινεται να ειναι ο ευπλαστος ανθρωπος, ο θρησκευομενος πιστος, ο προσφυγας στερημενος ελπιδας, ο φοβισμενος Ευρωπαιος, εκατο εκατομυρια νεων Μουσουλμανων που δεν προκειται ποτε να ελπιζουν να απολαυσουν μια ζωη με ουσιαστικη απασχοληση και μια οικογενεια, ενας μισθοφορικος στρατος «στην φθηνεια» περα απο καθε φαντασια.
Ειναι ο νεος παγκοσμιοποιητης πιο πολυ κοινωνικος επιστημονας και μαθηματικος της θεωριας του χαους, και λιγωτερο ο πολιτικος και ο στρατηγος;
-->
Have the rules changed? The new “nuke” seems to be the malleable human, the religious believer, the refugee bereft of hope, the fearful European, or 100 million young Muslims who will never hope to enjoy a life with meaningful employment and a family, creating a mercenary army “on the cheap”.
ΣΗΜ.ΜΕΤ.
Η φωτογραφια με τον πινακα της μαχης του Σαρανταπορου ειναι απο το Veterans Today.
Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου