Translate

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΜΗΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ?

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ στο βιβλίο http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/ και πολύ πιο συγκεκριμένα στο κεφάλαιο http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/2015/08/blog-post_28.html
«2) στο δεύτερο κομμάτι αυτού του κεφαλαιου σαν συνέχεια της γνώσης που σας έχει δοθεί από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, είναι αυτό το οποίο σας έχουμε γράψει αρκετες φορες, ότι στον πλανήτη σας, όχι πολύ μετά από τώρα θα αλλάξουν θέση οι ηπειροι. Και εκεί που βρίσκεται τώρα στερια, μετά τον
κατακλυσμό του Νώε θα είναι ωκεανοι.»
Το βιβλίο αυτό ανέβηκε όχι τυχαία τον Αύγουστο του 2015, που μόνο από τον τίτλο του σας κατευθύνει σε συνταρακτικές αποκαλύψεις και αλήθειες.

Μάλιστα ο χρηστης των katohika.gr στις 16/4/2016 στις 19.00 με το αρθρο του «Θεσεις μαχης λάβετε» http://katohika.gr/stranger-voice/theseis-maxis-lavate/ σας ειδοποίησε μεταξύ των άλλων για δυο πράγματα. Ότι αν αύριο συμβεί ένα τερατώδες γεγονός να συναντηθείτε στα κτίρια όπου στεγάζονταν οι παλιοί δήμοι πριν το καλλικράτης.
Γιατι μεταξυ σας οι κατοικοι των παλιων δημων λίγο ή πολύ γνωρίζεστε. Αυτό ισχύει για να μπορέσετε μεταξύ σας να ενωθείτε γιατι οι μεταναστες στα hotspot που ηδη ειναι ενωμενοι ανα χιλιαδες ειναι παρα πολυ επικυνδυνοι καθε στιγμη να προκαλεσουν στον ελλαδικο χωρο οτιδηποτε παραβατικο.

Αλλα απο την αλλη ομως σας ειδοποιησε με την εξης φραση μεσα στο αρθρο «Αν αύριο συμβεί ένα τεράστιο γεγονός , ένα τερατώδες γεγονός ..γνωρίζεις που και με ποιον θα συναντηθείς για να κάνεις τα επόμενα βήματα;»
Φυσικα, αυτο που συνεβει στις 23/4/2016 05:37:05 UTC δηλαδη μολις 7 μερες μετα την ανάρτηση ειναι παραπάνω από τερατωδες για το μελλον του πλανητη. Μη χανετε χρονο για τιποτα ανουσιο και μην αγκλωβιζεστε σε ταμπελες πασης μορφης που πλεον και η πιο ελαχιστη ταμπελα του πλανητη εχει καταρρεύσει.
Καποτε καποιος που λιγο ή πολύ γνωριζετε, σας ειδοποιουσε με τη φραση «μετανοείτε». Τωρα καποιοι αντιστοιχοι σύγχρονοι σας λενε «ετοιμαστειτε».

ΥΓ. Μεταξύ των κορυφαίων για να ετοιμαστείτε είναι η απόλυτη αυτογνωσία, χωρίς και την πιο ελαχιστη ταμπελα
Περιοχή συνημμένων
Προβολή βίντεο YouTube Earth’s ‘Magnetosphere’ DEFLATES for TWO Hours Today! Ominous Event!
Έχετε δει πολλους σεισμούς 4,8 με εστιακό βάθος ούτε ένα χιλιόμετρο;
Βλέπω, παρακολουθώ και βγάζω συμπεράσματα… και μου κόλλησε ένα τραγούδι που λέει …Άρχισαν τα όργανα, σήκω απ την θέση σου … λαλαλα
Καμία φορά μπορεί και να είναι και αθώα παιδικά, αλλά στηρίζονται σε γεγονότα και επιστημονικές καταγραφές που δεν μπορούν να αμφισβητιθούν ακόμα και από κορυφαίους επιστήμονες.
Για παράδειγμα εδώ και ημέρες κορυφαίοι επιστήμονες μιλάνε για μεγάλο επικείμενο σεισμό κοντά στους 8 βαθμούς, στο…
ρήγμα του Αγ. Ανδρέα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Σήμερα έγινε μια καταγραφή ενός μεμονωμένου γεγονότος 4,8 βαθμών με μόλις 1 χιλιόμετρο εστιακό βάθος!
Κουνήθηκε κανείς εκεί για να δούμε τι γράφει η ανάλυση του γεγονότος…
Λέτε μια και δεν έχει καταγραφεί ακόμα κανείς μετασεισμός να είναι κάποιο πρόδρομο γεγονός … ;
Το παρακολουθούμε και αυτό …
http://nyxtobaths.blogspot.gr/2016/05/48.html

Βρε κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις…
Στις 10 Μαΐου γράψαμε για ένα και μοναδικό σεισμό, 4.1 βαθμών με 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος, χωρίς κανένα μετασεισμό, στον Περσικό κόλπο (Σχετικό θέμα μας ΕΔΩ)
Στις 11 Μαΐου λίγο πιο κάτω και αρκετά πιο κοντά στο χλιδάτο και ψεύτικο Ντουμπάι κούνησε ξανά με μέγεθος 3,9 βαθμούς και στα 20 χιλιόμετρα εστιακό βάθος πραγματοποιήθηκε ακόμα μια «ορφανή» δόνηση. Λίγο αργότερα όπως μπορείτε να δείτε και στο γράφημα πιο κάτω μια δόνηση στα…
στενά του Ορμούζ και σε απόσταση αναπνοής πια, από τους σύγχρονους πύργους της Βαβέλ μια ακόμα «ορφανή» δόνηση με μέγεθος 2,5 και εστιακό βάθος μόλις 7 χιλιομέτρων έδωσε το στίγμα της!
Και όλα αυτά σε ένα σημείο του πλανήτη που δεν υπάρχει κάποιο ρήμα και που δεν έχει καταγραφεί ποτέ κάποια ιδιαίτερη σεισμική δραστηριότητα! Το κερασάκι στην τούρτα … Όλα αυτά άρχισαν από την επόμενη ημέρα που το CERN μπήκε ξανά σε λειτουργία… Τυχαίο … Θα δείξει…
Εμείς μια φορά το παρακολουθούμε…
http://nyxtobaths.blogspot.gr/2016/05/blog-post_12.html

Σε μέρη όπου ποτέ δεν είχε παρατηρηθεί σεισμικό γεγονός πλέον ξεκίνησαν σεισμοί και σε μέρη όπως η Καλιφόρνια τα καμπανάκια έχουν χτυπήσει πολύ άσχημα..
Φυσικά τα παγκόσμια μέσα μαζικής αποχαύνωσης, μούγκα στη στρούγκα..
Δε βλεπουν τίποτα το παράξενο πάνω στον πλανήτη. Ούτε σεισμούς ούτε ανέμους, ούτε ηφαίστεια, ούτε ψεκάσματα, ούτε cern.
Τα μόνα που βλέπουν είναι αυτές τις αποχαυνωτικές ειδήσεις που έχουν πάρει εντολή από τα αφεντικά τους να παραμυθιάζουν τα πρόβατα.
Για όσους δεν αισθάνονται πρόβατα, κι ας μην έχουν βγει στους δρόμους, λάβετε υπόψη σας πλέον πάρα πολύ σοβαρά αυτά που διαβάζετε.

Σήμερα, 13 Μαίου 2016?
-->
Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα. Γι’ αυτούς που δεν αισθάνονται πρόβατα.. Για όλους τους άλλους, μην τους ξυπνάτε από τα «μπεεεε»..
Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου