Translate

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ο Πούτιν χαρίζει γη σε Ρώσους και ξένους πολίτες

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τη Δευτέρα, υπέγραψε ένα νόμο που προσφέρει οικόπεδα δωρεάν, από 1 εκτάριο (2,5 στρέμματα) σε άτομα που πολιτογραφήθηκαν Ρώσοι πολίτες.Το υπουργείο ανακοίνωσε την ιδέα ανάπτυξης γης, και ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζεται.
"Πρέπει να εργαστούμε με τις περιφερειακές αρχές, έτσι ώστε να κατανέμονται οικόπεδα σε περιοχές με ελάχιστη υποδομή", δήλωσε ο Πούτιν την Τετάρτη, στη συνάντησή του με
τον υπουργό Ανάπτυξης της Ρωσικής Άπω Ανατολής Αλεξάντερ Galushka. Επίσης το Υπουργικό Συμβούλιο ετοιμάζει ένα νομοσχέδιο για τη μείωση των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας στην Άπω Ανατολή σχετικά με το μέσο κόστος στη Ρωσία.
Η ιδέα της λεγόμενης «ρωσικής Homestead Act» προτάθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 2015 από τον προεδρικό ομοσπονδιακό απεσταλμένο στην Άπω Ανατολή, Yury Trutnev, ο οποίος πρότεινε δωρεάν μεγάλες εκτάσεις γης, για οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος να μετεγκατασταθεί στη ρωσική Άπω Ανατολή και να ξεκινήσει ένα αγρόκτημα ή μια επιχείρηση. Το πρόγραμμα είναι μία από τις πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην οικονομική τόνωση της περιοχής. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση μέχρι ένα εκτάριο γης στις περιοχές Καμτσάτκα, Πριμόριε, Khabarovsk, Αμούρ, όπως επίσης και περιοχές της Μαγκαντάν και Σαχαλίνης, της Δημοκρατία της Σαχά, ή της αυτόνομης περιοχής των Εβραίων Τσουκότκα.
-->
Η γη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε νόμιμο σκοπό, αλλά μπορεί επίσης να ενοικιαστεί ή να πωληθεί, ή να δοθεί μετά από μια αρχική περίοδο πέντε ετών.
Οι ξένοι έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη γη, και η εγγραφή με πλήρη δικαιώματα ιδιοκτησίας, είναι δυνατή μόνο μετά την πολιτογράφηση
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου