Translate

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Πώς φτιάχνουμε σιρόπι αλόης

Υλικά
1 φύλλο αλόης (από βιολογικό κατάστημα)
400ml νερό
Χυμό από 2 λεμόνια
Μέλι ή σιρόπι σφενδάμου ή πετιμέζι

Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε πρώτα το φύλλο της αλόης και παίρνουμε προσεκτικά τον εσωτερικό ζελέ. Προσθέτουμε μετά το νερό και χτυπάμε το μείγμα στο μπλέντερ. Έπειτα, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και τη γλυκαντική ύλη της επιλογής μας. Τα ανακατεύουμε και αδειάζουμε το σιρόπι σε γυάλινο μπουκάλι, βάζοντάς το στο ψυγείο για 1 εβδομάδα περίπου.
-->
Συνήθως προσθέτουμε από το σιρόπι αλόης πολύ λίγο στο χυμό μας. χρειάζεται προσοχή γιατί η μεγαλύτερη ποσότητα ενδέχεται να προκαλέσει στομαχική διαταραχή.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου