Translate

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Εχουμε γράψει πριν από ένα χρόνο-μέσα από το παρών μπλογκ-ότι είμαστε μέσα στα γεγγονότα,τα οποία ζούμε.Δεν είχαμε ποτέ το δίλημμα για το αν πάμε για τα γεγγονότα της Κωνσταντινουπόλεως  ή τον ερχομό του Αντίχριστου,καθώς και τα δύο θα συμβούν στο διάβα του δρόμου της ιστορίας.
Το ερώτημα που απασχολούσε ήταν τι θα συμβεί πριν τα ελληνοτουρκικά,καθώς όλες οι προφητείες είναι αναλυτικές από εκεί και μετά.
Το πρώτο στίγμα ήταν ότι πριν συμβεί κάτι, θα υπάρχει μία
παγκόσμια οικονομική κρίση.Αυτή εκτός από την ανέχεια θα έφερνε και κάποιους πολέμους,αλλά και μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών.
Πράγματα τα οποία ήδη ζούμε.Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που μου ειπώθηκε από τον πρώτο μου Πνευματικό,τον Παπά-Σκορδίλη.Θα ζήσεις μέσα σε ένα αντίχριστο σύστημα,μου είχε πει το 1990.
Σήμερα η μοιχεία είναι νόμος του κράτους(από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου),η αργία της Κυριακής πάει προς κατάργηση, αφού σύμφωνα με το νόμο του κράτους  7 Κυριακές το χρόνο τα μαγαζιά πρέπει να δουλεύουν.
Η ομοφυλοφιλία νομιμοποιήθηκε με το Σύμφωνο Συμβίωσης,ενώ αναμένουμε την Κάρτα του Πολίτη,με την κατάργηση του χάρτινου χρήματος.Η Ελλάδα από το 1990 δέχεται σταδιακά πρόσφυγες,πρώτα τους αδερφούς μας Βορειοηπειρώτες και μαζί με αυτούς και τους Αλβανούς,που εγκαταστάθηκαν στη χώρα και βρήκαν δουλειές και έτσι έζησαν λίγο καλύτερα.
Ακολούθησαν οι Κούρδοι και μετά κάθε καρυδιάς -καρύδι,από όλη την υφήλιο,μέχρι που φτάσαμε σήμερα στο κλείσιμο των συνόρων,με αποτέλεσμα η χώρα να γίνει σταδιακά αποθήκη Μουσουλμανικών ψυχών.
Και παρόλη την οικονομική κρίση η μικρή Ελλάδα,τρέχει να τους βοηθήσει,γιατί και αυτή ιστορικά έχει ζήσει προσφυγικά χρόνια.Ολα αυτά στην μικρή Ελλαδίτσα που πάει προς την Σταύρωση,γιατί αυτό είναι το ξενόφερτο σχέδιο.
 Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού και των γραμμάτων σε όλη την Οικουμένη.Μεγάλοι φιλόσοφοι όπως ο Πλάτωνας και ο Σωκράτης,μεγάλοι ιστορικοί όπως ο Ομηρος και ο Θουκυδίδης και άνθρωποι των γραμμάτων όπως ο Αριστοφάνης.Οταν η Ευρώπη ήταν στις καλύβες και ζούσε πρωτόγονα,η Ελλάδα δίδασκε γράμματα,τρόπο ζωής και έπαιζε θέατρο.
Τότε όλοι αντί για τα σημερινά Αγγλικά-Ιταλικά-Γαλλικά-Γερμανικά,μάθαιναν Ελληνικά.Ηταν η Οικουμενική γλώσσα σε όλο τον γνωστό τότε κόσμο.
Μετά ήρθε ο Χριστός για να διδάξει την Αγάπη.Εναν τρόπο ζωής που διόρθωνε τις όποιες ελλείψεις των Ελλήνων Φιλοσόφων,αλλά τους συμπλήρωνε κιόλας.Παρότι η Ελλάδα πίστευε στους 12 Θεούς,όλοι οι φιλόσοφοι είχαν αναφορές στον "άγνωστο Θεό".Ετσι ήρθε η ώρα οι Ελληνες να συναντήσουν τον Αληθινό Θεό,τον Κύριο Υμών Ιησού Χριστό.Τότε ο Χριστός είπε ότι ήρθε η ώρα να δοξασθεί το όνομα του Χριστού,αφού η Ελλάδα θα κρατούσε ψηλά την Ορθοδοξία και θα την διέδιδε ανά τον τότε γνωστό κόσμο,ακόμα και μέσα από τα Ελληνικά γράμματα,αφού η Αγία Γράφη,γράφτηκε στα Ελληνικά.
 Ο Χριστός δίδαξε ένα νέο τρόπο ζωής μέσα από την Αγάπη,έκανε μεγάλα θαύματα,τυφλοί είδαν το φως τους,παράλυτοι περπάτησαν,λεπροί έγιναν καλά,νεκροί αναστήθηκαν.
Είχε μαθητές,κοινό που τον ακολουθούσε για να ακούσει τους λόγους Του,αλλά και πολέμιους.Πήγε στα Ιεροσόλυμα,γνωρίζοντας ότι εκεί θα προδοθεί,θα βασανιστεί,θα Σταυρωθεί και θα Αναστηθεί.Ιερουσαλήμ,Ιερουσαλήμ που '"τρως"τους προφήτες σου.Κάποιος τον πρόδωσε ,ο Ιούδας,όπως και την Ελλάδα κάποιοι την πρόδωσαν και την ξεπούλησαν,όπως κάποτε ο Εφιάλτης,τους 300 του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.
Ο Χριστός εγκαταλείφθηκε από τους μαθητές του την ώρα των βασανιστηρίων,ακόμα και ο Απόστολος Πέτρος τον Απαρνήθηκε,όπως του προφήτεψε λίγες ώρες πιο πριν,ώστε να κλάψει με δάκρυα και να Μετανοήσει.
Η Παναγία με τον Απόστολο Ιωάννη παρακολούθησαν από κοντά τα γεγονότα.Ετσι και σήμερα η Ελλάδα είναι έτοιμη να βασανιστεί,μόνη της,αφού οι Ευρωπαίοι που πήραν από αυτήν τα φώτα του πολιτισμού την έχουν καταδικάσει σε θάνατο και διάλυση,μέσω των κλειστών συνόρων.Κάτι περιμένουν με αυτή την κίνηση και είναι περισσότερα από ένα πράγμα.(ο νοών νοείτο).
Ο Χριστός Σταυρώθηκε αλλά έγινε μεγάλος σεισμός την ώρα του θανάτου Του.Ετσι και σήμερα θα σειστεί συθέμελα η Μεσόγειος με την Σταύρωση της Ελλάδος και τον επικείμενο θάνατο, που περιμένουν οι δήθεν σύμμαχοί μας.
Μνήματα ανοίχτηκαν και βγήκαν έξω οι νεκροί,ενώ η γη "άνοιξε".
Ο σεισμός που θα γίνει θα είναι μεγάλος και θα δημιουργηθεί και τσουνάμι, μετά τα όσα γίνουν από το ''ρέμπελο",την έξοδο της Ελλάδος από το Ευρώ,την έξοδο από την Συνθήκη Σένγκεν και την ΕΕ,αλλά και την Τουρκική εισβολή.Οι Τούρκοι θα βγουν σε ορισμένες περιοχές κολυμπώντας.
Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα αποχωρήσει από την ΕΕ,πριν το πράξει η Μ.Βρετανία(έχει ορίσει σχετικό δημοψήφισμα στις 3Ιουνίου,και όπως δήλωσαν ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας και της Τσεχίας,αν η Μ.Βρετανία φύγει από την ΕΕ,τότε και οι χώρες τους θα κάνουν δημοψήφισμα για τον ίδιο λόγο).
Μετά όμως από 3 μέρες ο Χριστός Αναστήθηκε.Ετσι μετά την τριήμερη εισβολή των Τούρκων,η Ελλάδα θα Αναστηθεί και θα μεγαλώσει προς δόξα Θεού και θα δώσει και πάλι τα φώτα του πολιτισμού σε όλη την Οικουμένη,και θα μεταδώσει παντού την Ορθοδοξία.Η Ελλάδα από εκεί που την πάνε για διάλυση "ξαφνικά"θα μεγαλώσει, αφού εκτός από την υπόλοιπη Κύπρο,την Κωνσταντινούπολη ,θα πάρει τα μέρη που έκλεισαν τα Σκόπια στην Ειδομένη(περιοχή Μοναστήρι),την Μ.Ασία και την Βόρει Ηπειρο.
Γι αυτό αυτή την Σαρακοστή,να κάνουμε νηστεία,να εξομολογηθούμε,να Μετανοήσουμε,γιατί φέτος θα συμβούν πολλά και όποιος δεν έχει πνευματικό και δεν είναι Πνευματικά έτοιμος γαι τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που ήδη ξεκίνησαν δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει,Ο Καιρός γαρ εγγύς.Ο Χριστός έκανε παράλληλη πορεία με την Ελλάδα με τον βίο Του.Εμείς γιατί να μείνουμε έξω από αυτή την πορεία;
          Ο Χριστός πριν την προδοσία Του,έφτιαξε την Μεγάλη Τετάρτη,την Θεία Κοινωνία για να μπορούμε όλοι οι άνθρωποι να Μετανοούμε για τις αμαρτίες μας.Κοινώνησε όλους τους μαθητές Του και υπέδειξε τον...προδότη.
        Παρακολουθούμε επίσης στενά τα γεγγονότα στην Αν.Ουκρανία και τη Χερσόνησο Κριμαία,αλλά και σε Συρία και Λίβανο.Θα μας απασχολήσουν σε ξεχωριστή ανάρτηση,αφού σε κάποιες προφητείες αναφέρονται ακόμα και ημερομηνίες,με αποτέλεσμα να θέλουμε να αποδώσουμε όσο πιο σωστά γίνεται το πότε θα ξεκινήσει ο πόλεμος.Η ανακωχή στη Συρία,αν και εύθραυστη,ακόμα τηρείται αλλά δεν ξέρουμε τι θα πράξει η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία.Η τελευταία έχει έτοιμα στρατεύματα και στρατιωτικό εξοπλισμό από 25 χώρες,και κάνουν τις μεγαλύτερες ασκήσεις στον πλάνητη,από άποψη όγκου και εξοπλισμού,στην περιοχή Δαιδάν,που αναφέρει η Παλαιά Διαθήκη.Σε περίπτωση που κάνουν χερσαία εισβολή στη Συρία μέσω Ιορδανίας,τότε ανοίγουν και τα κεφάλαια για τους Αμμωνίτες και τους Μωαβίτες.
        Επίσης έχει δωθεί εντολή να εκεκνωθούν όλες οι πρεσβείες από τις διπλωματικές αποστολές στον Λίβανο.Αυτή η κίνηση ανοίγει τα κεφάλαια περί της Τύρου και της Σιδώνας στη Παλαιά Διαθήκη,επηρρεάζοντας όμως μετά την Γάζα,που αφού ακούσει την καταστροφή της Τύρου και της Σιδώνας στο Νότιο Λίβανο,που εδρεύει η Χεζμπολάχ,τότε θα ετοιμάζεται και η δική της καταστροφή.
       Ο Ποροσένκο,επισκεπτόμενος την Μέρκελ στην Γερμανία,δήλωσε ότι η Ρωσία ετοιμάζει επίθεση στην Ουκρανία ,αλλά και στη Γερμανία.Αυτό που γράφουν οι προφητείες του Αγαθάγγελου και του Οσίου Σεραφείμ του Σάροφ,αλλά με υπαιτιότητα της Ουκρανίας, στην Κριμαία και την Αν.Ουκρανία.
      Επίσης οι χώρες της Βαλτικής και οι Σκανδιναβικές χώρες είναι θορυβημένες από τις μεγάλες Ρωσικές ασκήσεις στην περιοχή απέναντι από τα εδάφη τους.Ο Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός αναφέρει ότι θα γίνουν στάχτη,όλες οι χώρες του Βορρά.
     Σε επόμενη ανάρτηση θα ασχοληθούμε αναλυτικότερα με τα γεγγονότα στη Μ.Ανατολή και στην Ουκρανία-
Ευρώπη.
Οι Δαιδανίτες ήταν αρχαίος λαός που μνημονεύεται στην Αγία Γραφή.Ζούσαν στη ΒΔ Σ.Αραβία.
Από το corfiatiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου