Translate

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Οι σταθμοί πυρηνικής ενέργειας στην Ουκρανία απειλούν την Ευρώπη με καταστροφή

Ήρθε η ώρα για τον ΟΗΕ να πει στην Ουκρανία να σταματήσει τα πειράματα με το σταθμό πυρηνικής ενέργειας. Οι πολιτικοί και οι κλέφτες δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να διακινδυνεύουν την υγεία του κόσμου μόνο για το κέρδος.
Ο σταθμός αυτός έχει τρεις μονάδες - από το ολοκληρωτικό παρελθόν. Όσον αφορά την τρίτη μονάδα, υπήρχε μια προγραμματισμένη
διακοπή λειτουργίας για λόγους συντήρησης.
Όσον αφορά τη δεύτερη, η κατάσταση είναι πολύ κακή. Έχει τεθεί εκτός λειτουργίας τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων μηνών, αφού υποτίθεται ότι επιθεωρήθηκε τον Δεκέμβριο και η λειτουργία της παρατάθηκε για άλλα 10 χρόνια.
Σύμφωνα με τους κανόνες, πολλές ράβδοι πρέπει να αλλάξουν, αλλά οι εργαζόμενοι λένε ότι απλά επιθεωρήθηκαν. Γιατί αυτό; Άπληστοι υπάλληλοι ή έλλειψη κεφαλαίων; Ένας σταθμός πυρηνικής ενέργειας δεν είναι κάτι αστείο.
Η πρώτη κατά σειρά αρίθμησης μονάδα διέκοψε τη λειτουργία της λόγω έκτακτης ανάγκης. Σύμφωνα με την Εθνική Πυρηνική Εταιρεία Παραγωγής Ενέργειας της Ουκρανίας, υπήρχαν προβλήματα με την τουρμπίνα. Προφανώς, κάποιος αποφάσισε να εξοικονομήσει χρήματα και για αυτό.
-->
Ο σταθμός έκλεισε εντελώς για πρώτη φορά από την «ανεξαρτησία». Η ελλειπής φροντίδα σωστής λειτουργίας του πυρηνικού σταθμού αποτελεί κίνδυνο όχι μόνο για την Ουκρανία, αλλά για όλη την περιοχή της Ευρώπης.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου