Translate

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Δανέζης: Δεν θα πεθάνουμε ποτέ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ για την επιλογή των μηνυμάτων του, τα οποία βοηθούν πολύ τις Πατριωτικές Δυνάμεις στον αγώνα τους κατά της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Διαβάζοντας τον κ. Δανέζη επιλύεις πολλά ερωτήματα, αλλά και δημιουργείς νέα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είμεθα στο σωστό δρόμο εκεί όπου ο Ελληνισμός σαν φιλοσοφία, η Ορθοδοξία σαν θρησκεία και η Ελλάδα σαν η Πατρίδα των Πατρίδων, είναι στο μάτι του μεγαλύτερου
κυκλώνα που εξέπεμψε ποτέ ο αιώνιος εχθρός της Πατρίδος μας.
Ο διαλογισμός είναι το εργαλείο για να κάνεις υπερβάσεις. Η γνώση του ορίου, περιέχει υπέρβαση αυτού. Οι μεγάλοι πρόγονοί μας, με τον διαλογισμό έχουν φτάσει πολύ μακριά. Ακόμη σήμερα ανακαλύπτουμε πράγματα που είχαν ειπωθεί από τους σοφούς της Αρχαίας Ελλάδος.
Διαβάζοντας τον κ. Δανέζη και ζώντας την παγκοσμιοποίηση σε όλο της το μεγαλείο, είμαι βέβαιος ότι όλοι αντιλαμβανόμεθα ότι η περίοδος που ζούμε είναι σημαντική όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Μπορεί η ζωή ενός ανθρώπου να αποτελεί την καμπύλωση του χώρου στο χρόνο, αλλά παράλληλα από το θάνατο της ύλης προκύπτει ένα αποτέλεσμα θετικό ή αρνητικό. Η ζωή είναι η ευκαιρία που δίδεται στον άνθρωπο να κάνει την υπέρβασή του και είτε να γίνει ο «Άνω θρώσκων» ή να παραμείνει δέσμιος του προπατορικού αμαρτήματος, δηλαδή του εγώ του, που δεν του επιτρέπει να ξεπεράσει την έλξη της γης.
Χρονικά είμεθα σε μια συμπαντική περίοδο, όπου οι Δυνάμεις του Μαμμωνά συγκρούονται φανερά με τις Δυνάμεις της εξανθρώπισης. Η πνευματικότητα, η ψυχική ανάταση και η ηθική οδηγούν στην υπέρβαση. Ο καλός και ο σοφός δάσκαλος, ο άγγελος που λέγεται μητέρα, οι ιερές γραφές, οι γραφές και ή γλώσσα των πατέρων μας, μας δείχνουν το δρόμο.
Ο Ιησούς Χριστός είναι Έλλην, η δε αλήθεια της ορθόδοξης Χριστιανικής θρησκείας αλλοιώνεται διαχρονικά από τις Δυνάμεις του Μαμμωνά, οι οποίες εξαγοράζουν, διαφθείρουν, ελέγχουν και δολοφονούν όποιον εμποδίζει την εμπέδωση της παγκοσμιοποίησης.
Το κάψιμο της Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, ο Μέγας Αλέξανδρος, που σαν προμηθέας μετέφερε τον πολιτισμό στον τότε γνωστό κόσμο και που τα ίχνη του επιμελώς τα κρύβουν, η δολοφονία του Καποδίστρια, αποτελούν ενδείξεις ότι αυτός ο ευλογημένος τόπος έχει στοχοποιηθεί για να καταστραφεί, η ιστορία του να ξαναγραφεί και ο κόσμος να στερηθεί της γνώσης και της γλώσσας που οδηγούν στην αποκρυπτογράφηση του δρόμου της ανθρωπότητας για την αιωνιότητα.
Ο άνθρωπος είναι πλασμένος κατ’ εικόνα και ομοίωση του Θεού, που μας έστειλε τον γιό του και τον βλέπουμε κάθε ημέρα να πεινά, να πονά και να κρυώνει. Τον Θεό θα τον δούμε όμως όταν λάβουμε την συμπαντική μας διάσταση.
Είναι ο Θεός της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΑΓΑΠΗΣ, του ΩΡΑΙΟΥ, του ΜΕΓΑΛΟΥ και του ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ο Θεός που μας έστειλε την φωτιά με τον Προμηθέα, τον Υιό του για να σταυρωθεί για μας.
Δεν γνωρίζω αν η ένωση πνεύματος, σώματος και ψυχής ενός άνδρα και μιας γυναίκας έχει ήδη ερμηνευθεί με την κβαντική θεωρία, αλλά οι πρόγονοί μας ήδη το έχουν πράξει με το μύθο του Σίσυφου με την τη Μερόπη, όπου οι ψυχές τους ενώνονται σε μία και όπου άνδρας ανυψώνεται μέσα από τη γυναίκα και όχι μέσα από την κτηνοβασία, παιδοφιλία και αιμομιξία, που χρησιμοποιεί και διαφημίζει η Νέα Τάξη.
Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, ας έλθουμε στα καθ’ ημάς και ας μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Ποιος είναι ο αντίπαλος, ποίοι οι στόχοι του, ποίο είναι το σχέδιο ενεργείας του, ποιες είναι οι δυνάμεις του; Ποίοι είμεθα εμείς, γιατί τον αντιπαλεύουμε, ποίο είναι το σχέδιο μας, ποίες είναι οι δυνάμεις μας.
-->
Ήλθε η ώρα της εμπλοκής των πνευματικών και ηθικών ανθρώπων, να μας δείξουν τον δρόμο, θυμίζοντας τους ότι ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ το ΕΥΨΥΧΟΝ και χωρίς ελευθερία και θάρρος παύουν να είναι πνευματικοί άνθρωποι, η δε ηθική τους αμφισβητείται.
ΜΘΠΧ Στέργιος Σμυρλής
Από το ksipnistere
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου