Translate

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Γνωστά ΜΜΕ λένε για φυσικές καταστροφές – Προειδοποιούν ή Δημιουργούν Συνθήκες;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί έχουν μιλήσει ή προφητεύσει για επερχόμενες φυσικές καταστροφές. Υστερίες δημιουργήθηκαν, αλλά ταυτόχρονα χλευάστηκαν ή διαψεύστηκαν από χιλιάδες άλλους. Τι γίνεται, όμως, όταν γνωστά και μεγάλα κανάλια και ιστοσελίδες όπως Fox News 15//7, The New Yorker 20/7, The Weather Channel 21/7, έρχονται να υποστηρίξουν αυτό που τόσο καιρό κορόιδευαν ή μειδιούσαν;
Ούτε λίγο ούτε πολύ ανακοίνωσαν ότι έρχεται! Έρχεται κάτι
μεγάλο. Ένας μέγα-σεισμός-τέρας ο οποίος θα καταστρέψει τις ΗΠΑ του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, μάλιστα, θα συνοδευτεί από ένα καταστραοφικό τσουνάμι. Και τα δύο, με τη σειρά τους, θα σκοτώσουν χιλιάδες ή ίσως εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στο προαναφερόμενο επίκεντρο αλλά και σε μεγάλη ακτίνα από αυτό.
Όταν ένας μεγάλος σεισμός συμβεί, σοβαρές επιπτώσεις τον ακολουθούν, όπως ένα τσουνάμι. «Θα μοιάζει σαν ολόκληρος ο ωκεανός να σηκώθηκε για να καταλάβει τη γη», σε μία διαδρομή από τον Καναδά ως το Σακραμέντο, σε πυκνοκατοικημένες πόλεις όπως Σιάτλ και Πόρτλαντ.

Σύμφωνα με την The New Yorker, που βασίζετε σε υπολογισμούς της FEMA, αυτοί οι τύποι των σεισμών συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα στο συγκεκριμένο μέρος του κόσμου, περίπου κάθε 240 χρόνια. Ο Michio Kaku, ένας φυσικός και καθηγητής στο City College της Νέας Υόρκης, δήλωσε στο Fox News ότι τα ανησυχητικά αυτά άρθρα δεν υπερεκτιμούν τον κίνδυνο. «Ξέρουμε ότι πρόκειται να συμβεί και μάλιστα με μία ενέργεια 30 φορές … τη μέγιστη ενέργεια του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα.»
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πριν «χτυπήσει» ένας μέγα-σεισμός, υπάρχει ένα κύμα συμπίεσης που ανιχνεύεται από τα ζώα. «Τα ζώα αρχίζουν να δρουν πολύ παράξενα. Το έχουμε δει να συμβαίνει πριν από τους σεισμούς», δήλωσε ο Kaku. «Και τότε, ένα λεπτό, δύο λεπτά αργότερα, μπουμ!»
                        
Τι συμβαίνει, λοιπόν, Είναι αυτό «το μεγάλο» που περιμένουν ένα φυσικό φαινόμενο που έχουν προβλέψει ύστερα από μελέτες και σημάδια; Είναι πράγματι κάτι που συνέβη ξανά πριν 240 χρόνια περίπου και απλά περιμένουν την επανάληψή του; Μήπως έχει να κάνει με την λεγόμενη επιστροφή-έλευση του πλανήτη Νιμπίρου, όπου κατά το πέρασμά του οι βαρυτικές δυνάμεις θα προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές; Μπορεί να συνδέεται άμεσα με προφητείες μέσα από την Αποκάλυψη, ότι λίγο πριν την Δευτέρα Παρουσία θα υπάρξουν μεγάλης συχνότητας και έντασης σεισμοί;

Μήπως είναι όλα αυτά μαζί; Μήπως όλα αυτά είναι ένα και το αυτό; Ίσως… Αλλά…

Θα μπορούσε ή ξαφνική προβολή αυτής της επερχόμενης καταστροφής στις ΗΠΑ του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, από μεγάλης εμβέλειας ΜΜΕ να έχουν να κάνουν με έναν «συντονισμό». Δηλαδή «κάποιοι» δημιουργούν συνθήκες που σκοπό δεν έχουν να προειδοποιήσουν τον κόσμο αλλά να πυροδοτήσουν μία κατάσταση «κραδασμών» και «ταλαντώσεων» μίας «ενέργειας».
Είναι μία πληροφορία που όταν διαδίδεται από στόμα σε στόμα μπορεί να προκαλέσει μικροπανικούς και υστερίες. Αλλά όταν διαδίδεται από μεγάλα κέντρα ενημέρωσης μπορεί να «τινάξει» τα μυαλά ώστε όλα να συντονιστούν στην ίδια συχνότητα και να είναι αυτά που θα προκαλέσουν και θα επιφέρουν την τεράστια καταστροφή, ενώ δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συμβεί.
Μα θα μου πείτε και τι ανάγκη έχουν την ενέργεια του ανθρώπου για να προκαλέσουν έναν μεγα-σεισμό, τη στιγμή που ελέγχουν απόλυτα τον καιρό και τις δυνάμεις της Γης (ίσως και με μία μικρή συμβολή του HAAR)… Ναι, ίσως…
Αλλά… όταν θέλουν να δημιουργήσουν μία παγκόσμια σκεπτομορφή… Για σκεφτείτε το…

Ακούγεται τρελό. Σίγουρα.
Σκεπτομορφές είναι οι οντότητες που παράγουν οι σκέψεις μας, οι οποίες θέλουν να μείνουν ζωντανές. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν μία συλλογική σκεπτομορφή. Μία συλλογική σκεπτομορφή μπορεί να αλλάξει την ανθρώπινη συνείδηση σε παγκόσμια κλίμακα. Θετικά αν είναι θετική. Αρνητικά αν είναι αρνητική.
-->
Φανταστείτε να ελέγχει κάποιος αυτή την σκεπτομορφή… Να την χειραγωγεί προς όφελός του…
Από το katohika
Με ένα like στη σελίδα μας στο Facebook(ΕΔΩ), μας βοηθάτε να συνεχίσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου