Translate

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

«Θα ακούτε και δεν θα καταλαβαίνετε…» «Θα βλέπετε και δεν θα νοείτε ,διότι έγινε βαριά η καρδιά σας …»

Σε ποιους αναφέρονται ετούτα τα λόγια της Διαθήκης;
Χάθηκε άραγε η διαχρονικότητα τους και η ισχύ των λόγων δεν μας αφορά;

 Οπισθοδρομικέ, ακόμα ασχολείσαι με το «όπιο των λαών» και την Ορθοδοξία;
Κοίτα εμπρός, απαλλάξου από τα δεσμά των 10 εντολών της θρησκείας, βάδισε στα χνάρια του σήμερα και ακολούθησε τη λαϊκή ρήση ό,τι φας ,ό,τι πιεις και ό,τι αρπάζει ο κ… σου. Σκίσε από μικρός την οικογενειακή συνοχή , φύγε μακριά ,άνοιξε
τα φτερά σου και πέτα απλόχερα, σε περιμένουν κάθε λογής πρόσκαιρα, λουλούδια και ομάδες έτοιμες να σου δώσουν όσα ποθείς και όσα αντέχει το πορτοφόλι σου. Πατρίδα ,ποια πατρίδα αδελφέ, όλοι ίδιοι, ίσοι και όμοιοι ήμαστε ,σύνορα υπάρχουν για να χωρίζουν.
Κατέβασε την ασπίδα, ρίξε τον φόβο και βάδιζε άφοβα, ανέμελος, ασυλλόγιστος και άοπλος δίπλα σου βρίσκεται το κράτος της …..Ελβετίας. Κοιμήσου ήσυχος οι γείτονες είναι «φίλοί» και η Ευρώπη σε «αγαπά» τόσο όσο αγάπησε ο Βρούτος τον Καίσαρα. Μην κοιτάς την ιστορία, μην σκαλίζεις το παρελθόν, ξέχασε τους «εφιάλτες» που κρύβονται στον κόρφο και στην κεφαλή της Ελληνικής ηγεσίας εκεί πέρα στην καταστροφής του 1922, εδώ στη τραγωδίας της Κύπρου, προσπέρασε τα «Ίμια», λησμόνησε τους Αγνοούμενους ,τον Ισαάκ , τον Σολομό και γενικά αποσιωπήστε τους αγώνες και τις θυσίες υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδας.
Η παραχάραξη της ιστορίας συνεχίζεται ,διότι η « φιλική εταιρία» σχεδίασε να εκδιώξει τον Τούρκος αγάς μα το κενό εξουσίας όφειλε να καλυφθεί ,όχι Έλληνες Πατριώτες αλλά από τις « χρυσές λίρες» της Ευρώπης που έλαμπαν καλύτερα από αυτό το όνειρο της «Ελευθερίας» και τα όρια της «κάτω από τα Τέμπη» έφτασαν. Ο Κοσμάς ο Αιτωλός μίλησε για το «ψευτορωμαίϊκο»,αυτό που βασιλεύει στην εποχή μας ,αυτό που μας υπόσχεται «ισχυρή δραχμή» και κάνει υποτίμηση, μας δίνει πικρό Ψωμί με «χρηματιστήριο ως 7000 μονάδες» για να κάνει βουτιά θανάτου ,παιδεία με πτυχία και περγαμηνές για να φτάσει η ανεργία των νέων στο 30% ….
Λέτε να κυνηγάμε ακόμα τη «χαμένη» ελευθερία;
«Χτύπησε τον ατίθασο Έλληνα στην Πίστη ,στην Πατρίδα και την οικογένεια….».
Δεν φτάνει λοιπόν η πολιτική «κάστα» των ηγετών να εκπέμπει σε άλλη συχνότητα αλλά πρέπει πάση θυσία να αποξενωθεί ο κάθε Έλληνας από ΑΥΤΑ τα τρία στοιχεία που διατήρησαν στους αιώνες το όνομα του Έλληνα.
Για την οικογένεια η αναφορά του 7 διαζύγια στους 10 γάμους φτάνει…..
Για την Πατρίδα το «μείωση της Ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης» από το στόμα της τότε προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Ψαρούδα-Μπενάκη στην ολομέλεια της ,εκεί στην προσφώνηση του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Παπούλια ,φτάνει και περισσεύει. Η δε δημοσιογραφική αποσιώπηση του γεγονότος από τους καρχαρίες των Μέσων Ενημέρωσης (εκατοντάδες τα άρθρα για τον «επικίνδυνο» Ερντογάν μα για των Δούρειο ίππο των Αθηνών φωνή ΚΑΜΙΑ) ,διότι το παγόβουνο δεν έχει μόνο κορυφή, αλλά και μεγάλη αθέατη μάζα. Βολεύει η προσοχή της κοινής γνώμης να στραφεί στην «εισβολή του Αττίλα» και των Τούρκων στην Κύπρο, μα όχι στην Σύνοδο της Γενεύης και στην απόφαση να «παραχωρηθεί» το 38% της Κυπριακής γης στους Τούρκους. Μη δένεις το ΡΟΛΟ του Πολυτεχνείου το 1973 με την πτώση του Παπαδόπουλου ,μην κοιτάς τον διάδοχο Ιωαννίδη και τους δεσμούς του, γνώριζε την αποκατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας με τον εθνάρχη Καραμανλή , μα μην τον συνδέσεις με τον «Αττίλα 2»,με αμαχητί υποχωρήσεις και με τα υπερσύχρονα Ελληνικά αεροπλάνα που δεν πέταξαν ποτέ .
Μη ρωτάς γιατί σήμερα όσοι διχοτόμησαν την Κύπρο σκίζονται να την ΈΝΩΣΗ της.
Μην ρωτάς γιατί η Ευρώπη στο θέμα των συνόρων θέλει ανοιχτά ανατολικά σύνορα σε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και κλειστά βόρια για τους χριστιανούς Ρώσους.
Μην αναρωτιέσαι γιατί απουσιάζουν τα ελληνικά νησιά το Νοτιοανατολικό σύνορο της Ευρωπαϊκής ένωσης από τους χάρτες.
Μην λες: λες τα μικρά ελληνικά νησιά να είναι τμήμα της «Ευρωπαϊκή Τουρκία»;
Ποια ελληνική γη συνδέεται με την «μείωση της Ελληνικής Επικράτειας»;
Γιατί τώρα πληθαίνουν οι φωνές για Τσαμουρία και Μεγάλη Αλβανία;
Ποιος άνοιξε τα Ελληνικά σύνορα με την Αλβανία κατά τη διάρκεια της δεκαετία του 1990;
Πόσο επίκαιρο παραμένει το «Πωλείται Πατρίς»…
Εμείς βουτηγμένοι στα καθημερινά μηνύματα του «Ψευδοπροφήτη» της τηλεόρασης, ακολουθώντας πιστά το πολιτισμένο μοντέλο διαβίωσης, ακούμε τα ψεύδη , πίνουμε πρόθυμα το φαρμάκι της κάθε λογής «ηδονής» και το μυαλό μας ποθεί την λάμψη των αργυρίων που αντικατέστησαν τον ΘΕΟ. Ασήκωτες οι καρδιές μας βουλιάζουν αδυνατώντας να «δουν» την αντίπερα όχθη. Η θρησκευτική εξουσία πατώντας στα χνάρια της πολιτικής «κάστας» ,αυτομόλησε, όπως ο Γκορμπατσόφ, πήδηξε τη μάνδρα και άφησε τα πρόβατα μόνα τους.
Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ γνώρισε τη μαθηματική ακολουθία και το «σατανικά-πολιτισμένο σχέδιο» των απαρνητών και σταυρωτών ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΤΩΡΑ έχει αναλάβει ο ΠΑΤΕΡΑΣ και «έστριψε την βίδα» .
1)Τουρκική εισβολή(περίπατο) ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ στα «αποστρατικοποιημένα» και «σβησμένα από το χάρτη ελληνικά νησιά» που βούλιαζαν από λαθρομετανάστες και Τούρκους τουρίστες αλλά το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ δεν σας βγήκε.
2)ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου για την Ρωσία ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΤΕ και ΝΕΑ αφορμή ΡΩΣΟ- ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ πολέμου περιμένατε αλλά δεν σας βγήκε.
3)Τα οικονομικά συμφέροντα άλλαξαν και τα σχέδια:«Μείωση της Ελληνικής επικράτειας» ,«Ευρωπαϊκή Τουρκία», ΕΛΛΗΝΟ -ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ και ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ πόλεμος ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ….
4) «Ο απόγονος των ΡΩΣ» σε συνεργασία με την ΤΟΥΡΚΙΑ, οι S-300 και κάθε λογής πολεμικό υλικό περιμένει «τα 18 Έθνη» προς εκπλήρωση ΠΡΟΦΗΤΕΊΑΣ….
5) Οι απόγονοι των σχεδιαστών της ελληνικής καταστροφής του 1922, αυτών που έστειλαν τους νικητές Έλληνες του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου μετανάστες στα τέσσερα σημεία της γης ,εκείνων που υιοθέτησαν το 38% Κυπριακής γη στον «Αττίλα 1-2» και όσοι τεχνικά σχεδίασαν την εικονική πτώχευση των Ελλήνων για να υποθηκεύσουν την αμύθητη Ελληνική περιουσία σε «οικόπεδα» να ΕΛΘΟΥΝ με πάση ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΡΟΣ στη γη της ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ τις ΕΠΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.
Οι επίγειοι ποιμένες πορεύονται δίχως εκκλησιαστικό ΠΗΔΑΛΙΟ , εγκατέλειψαν τον ΑΡΧΙΕΡΕΑ, προετοιμάζουν πρώτα την ένωση των χριστιανών και μετά την σύνδεση Χριστιανών, Μουσουλμάνων, Εβραίων και λοιπών στην ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ .
Αυτή η ΘΕΪΚΗ παρέμβαση που ζούμε είναι για τους «εναπομείναντες πιστούς» , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ και προς ενίσχυση σας «ΈΧΩ» τους «εν μεταστάσει» ΙΩΑΝΝΗΣ, ΗΛΙΑΣ και ΕΝΩΧ, έρχονται να ΠΟΙΜΑΝΟΥΝ κατά της Πανθρησκείας του Ενός.
-->
Στη γη ευθύνης του ΙΩΑΝΝΗ δεν πλησιάζουν οι «δόλιοι των λογής Δούρειων Ίππων» που μαζί με τους οπαδούς τους : « Θα ακούτε και δεν θα καταλαβαίνετε, θα βλέπετε και δεν θα νοείτε…»,διότι αναχαράζεται όσα σας λαλούν οι χρηματοδότες ….
Το Ταμείο άνοιξε ,εδώ τελειώνει η περίοδος παιδαγωγικής τιμωρίας…..
Γαβριήλ Λυκουρίνος
Από το kapistrinews
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου