Translate

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Καθηγητής προβλέπει τον νέο «κάτοικο» του Λευκού Οίκου.Τι λέει ο άνθρωπος που προβλέπει τον νικητή εδώ και 30 χρόνια

Από το 1984 μέχρι και σήμερα προβλέπει με επιτυχία το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών. Ο καθηγητής Αλαν Λάιχτμαν ξέρει ποιος θα είναι ο κάτοικος του Λευκού Οίκου, μετά τις εκλογές τις 8ης Νοεμβρίου και αυτός δεν είναι άλλος από
τον... Ντόναλντ Τραμπ.
Όπως σημειώνει η Washington Post, η οποία φιλοξενεί συνέντευξή του, η πρόβλεψη δεν βασίζεται σε δημοσκοπήσεις, δημογραφικές μεταβολές ή δικές του πολιτικές απόψεις. Αντίθετα βασίζεται σε ένα σύστημα «Σωστού ή Λάθους» σε 13 προτάσεις «Κλειδιά για τον Λευκό Οίκο».

«Τα 13 κλειδιά είναι 13 ερωτήσεις "σωστό ή λάθος", όπου κάθε "σωστή" απάντηση ευνοεί την επανεκλογή του κόμματος που βρίσκεται στην εξουσία, εν προκειμένω του Δημοκρατικούς», λέει.
Όπως εξηγεί, αν έξι ή περισσότερες απαντήσεις στρέφονται προς το λάθος, τότε το κόμμα, που βρίσκεται στην εξουσία χάνει τις εκλογές.
Ένα από τα κλειδιά σχετίζεται με την χαρισματικότητα του υποψηφίου, όπως ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα, με τον κ. Λάιχτμαν να τονίζει πως «η Χίλαρι Κλίντον σίγουρα δεν πληροί τις προδιαγραφές».

Όσον αφορά τον Ντόναλντ Τραμπ, ο καθηγητής αναφέρει πως αποτελεί την πιο δύσκολη περίπτωση από το 1984, λόγω του ιδιότυπου χαρακτήρα του.
«Ποτέ δεν έχουμε δει έναν υποψήφιο, ο οποίος έχει περάσει τη ζωή του ''αβατάροντας'' τον εαυτό του, εις βάρος των άλλων. Είναι ο πρώτος υποψήφιος στην ιστορία μας, που είναι κατά συρροή, επινοώντας καταστάσεις, καθώς προχωρά. Ακόμα και όταν λέει την αλήθεια, όπως ''ο Μπάρακ Ομπάμα γεννήθηκε στις ΗΠΑ'', προσθέτει ''πως η Χίλαρι διέδωσε τη φήμη μη γέννησης του εκεί'', με τον ίδιο να δίνει τέλος στο ψέμα», αναφέρει και συμπληρώνει:
«Ποτέ δεν είχαμε υποψήφιο που να προέτρεψε σε ''βία κατά του αντιπάλου του" ή "να προσκάλεσε μια εχθρική ξένη δύναμη να αναμειχθεί με τις αμερικανικές εκλογές».
-->
«Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια λέω πως οι προβλέψεις δεν αποτελούν θεωρητικά αξιώματα. Η πρόβλεψή μου βασίζεται σε ένα επιστημονικό σύστημα», υπογραμμίζει για την πρόβλεψή του.
Από το newsbeast
Αν θέλετε να βοηθήσετε να συνεχίσουν να υπάρχουν ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ2, ξέρετε τους τρόπους!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου